FindMe

Home  /  Uncategorized @ca   /  Inauguració Mas Renart : divendres 9 de desembre 2016

Inauguració Mas Renart : divendres 9 de desembre 2016

El divendres 9 de desembre es va inaugurar el Mas Renart a Mollet de Peralada.

La seva propietària, Elke Embo, i la seva parella, Joan Daunis, volen tornar a donar vida a un projecte que mantindrà la doble funció d’hotel i restaurant però amb diferències notables que li donaran un caràcter singular.

L’hotel fa un pas endavant i passa a tenir 4 estrelles, amb la creació d’un espai exclusiu. L’establiment disposa de 5 suites i té una sisena en construcció. El nom de cinc de les habitacions està relacionat amb el món de la rosa (una de les grans passions d’Elke Embo, que havia estat paisatgista i que tenia un viver de roses), mentre que l’altra està inspirada en el món del vi.

La masia compta amb una botiga especialitzada en productes locals de km0 i posarà un accent especial en els productes relacionats amb la rosa. A més, s’ha reformat l’aspecte general de l’edifici amb la creació d’una gran zona d’ombra a l’exterior de la terrassa perquè tots els clients puguin gaudir del bon temps.

El restaurant, que ha obtingut en dues ocasions el 3r premi a la millor carta de vins de Catalunya, oferirà als seus clients un menú que sempre inclourà un plat, o dos, relacionat amb el celler del mes. El restaurant estarà obert cada dia excepte els dimarts i els dimecres dels mesos d’hivern.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies